Däckskiftare sökes för uppdrag i Göteborg

Dina arbetsuppgifter
OnePartnerGroup söker för kommande uppdrag en duktig och serviceinriktad däckskiftare. Uppdragsstart är i september och arbetet kommer att utföras på dagtid måndag-fredag i kundens nya fräscha lokaler.

Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att skifta däck. Alla däckskiften är tidsbokade och sker med 20 minuters intervaller, där även mersälj ingår.

Detta är ett tidsbegränsat uppdrag, för dig med truckkort eller andra färdigheter finns möjlighet till förlängning.

Din profil
Till denna tjänst söker vi personer med tidigare erfarenhet av att montera eller skifta hjul. För att vara aktuell krävs även B-körkort.

Utbildningsmässigt har du gärna gått fordonsgymnasiet eller annan liknande utbildning. ett intresse för fordon och att meka med bilar.

För att trivas som däckskiftare är det viktigt att du har hög arbetsmoral, god fysik och trivs med att jobba i högt tempo. Vi tror att du som söker även att du har ett naturligt intresse för fordon och att meka med bilar.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 1500 medarbetare är vi verksamma på 30 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-25

Referensnummer

4819Sök jobbet