CNC-operatörer till Willo


Willo AB är ett högteknologiskt expansivt företag med fokus på skärande bearbetning. Willo AB grundandes i Växjö år 1956 och har idag utvecklats till ett ledande företag inom produktion av små detaljer med kritisk funktion. Försäljningen sker framförallt inom de tre huvudsegmenten industri, energi och medicinteknik. Vi är idag 100 anställda och har en omsättning på ca 130 MSEK. Läs gärna mer om oss på www.willo.se.

Vi har de senaste åren gjort kontinuerliga investeringar för att ligga i framkant på den tekniska spelplanen. För att fortsätta kunna utveckla verksamheten ytterligare vill vi knyta till oss ny kompetens varför vi nu söker flera skickliga CNC-operatörer. Hos oss får du en avgörande roll på ett företag som vilar på en god kultur, sundhet, hög yrkesstolthet och trygghet.

Du jobbar antingen växelskift mellan förmiddag/eftermiddag eller ständigt nattskift. Placering är Växjö.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör finns möjlighet att arbeta på våra fräs-och svarvavdelningar där du ansvarar för produktion och ställ. Du ska ställa maskinerna utifrån angivna tillverkningsunderlag för att på så vis få fram rätt detaljer i tid. För att säkerhetsställa att produkterna håller rätt mått och kvalitet ska du planera, övervaka och kontrollera maskinens arbete under produktionsprocessen.

Arbetet innebär ett nära samarbete med dina kollegor, vilket ställer krav på god samarbetsförmåga. Vidare förväntas du att aktivt delta i utvecklingen av Willos förbättringsarbete.

Din profil
Du förstår vikten av noggrannhet och engagemang i ditt arbete då våra kunder ställer krav på kvalité. Du är självgående och flexibel i ditt arbete samtidigt som du ser stora fördelar i ett nära samarbete med övriga kollegor. Som person är du trygg och kan snabbt anpassa dig till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater.

För att vara aktuell för tjänsten:
• har du minst två års erfarenhet som CNC-operatör alternativt relevant CNC-utbildning
• har du med fördel erfarenhet av skärande bearbetning och erfarenhet av CNC-programmering
• har du kunskaper inom mätteknik och ritningsläsning
• språkkunskaper i svenska
• god datavana

Hos oss finns möjligheter för dig som CNC-operatör att växa och utveckla dina kunskaper inom fokusområdet. Vi vill att du som medarbetare ska känna stimulans i ditt arbete och därför är vi öppna för nya idéer och tankesätt.

Din ansökan
Sista ansökningsdatum är den 8 oktober men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Detta är en direktanställning hos Willo som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Cornelia Gustafsson, OnePartnerGroup, på telefonnummer 0470-32 38 34.

Kontaktpersoner

Cornelia Gustafsson

0470-32 38 34

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-08

Referensnummer

5023Sök jobbet