CNC-operatörer sökes till Eskilstuna med omnejd!


OnePartnerGroup söker nu för kommande behov ett flertal CNC-operatörer som vill arbeta hos våra industrikunder i Eskilstuna med omnejd!

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör kommer du att arbeta med fräsning, programmering samt drift och underhåll av maskiner. Arbetet är oftast förlagt till dagtid, men även kvällsarbete kan förekomma.

Ange i din ansökan vilka maskintyper du har erfarenhet av samt vilket styrsystem du är van vid att använda.

Din profil
Du har ett genuint tekniskt intresse och dokumenterad utbildning, gärna med inriktning mot skärande bearbetning. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är kvalitetsmedveten. Som person är du nyfiken på nya utmaningar och är van vid att arbeta lösningsinriktat. Att arbeta i grupp och bidra med din yrkeskunskap för att nå uppsatta mål är en självklarhet för dig.

Du är kvalitetsmedveten, noggrann och har ett flexibelt förhållningssätt. Det är mycket önskvärt att du har körkort och tillgång till egen bil.

Urval sker löpande och därför rekommenderar vi att du söker tjänsten redan nu. Uppdragen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Elena Hallin

elena.hallin@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-09

Referensnummer

4833Sök jobbet