CNC-operatör

Om kundföretaget
Vi söker till ett mindre tillverkande företag en person som ska förstärka, uveckla och förnya bearbetsdelen i företaget.

Om oss
EPAB är det lokala bemanningsföretaget. Vi verkar inom rekrytering, bemanning och omställning. Vi har ett gediget förflutet och stor samlad erfarenhet inom dessa områden. Vår strävan är att alltid ha de allra bästa konsulterna anställda hos oss.

Dina arbetsuppgifter
Detaljtillverkning och färdigberbetning där både svarv- och fräsoperationer i CNC styrda maskiner ingår men även bearbetning i konventionella maskiner.

Din profil
Kunskap och erfarenhet från skärande bearbetning gärna med viss vana av programering CNC styrda maskiner är viktiga kunskaper för tjänsten.

Som person är du nyfiken och har ett grundläggande tekniskt intresse. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och du har ett kvalitetsmedvetet arbetssätt.
Du har ett flexibelt tänkande och är inte rädd att anta en utmaning i arbetslivet. Ordning och reda är sjävklart för dig och hjälper till i arbetsvardagen.
Travers och truckkort är krav och du behöver B-körkort och egen bil.

Ansök nu! För rätt person tillsätts tjänsten omgående.
Tjänsten är en inhyrningsrekrytering som för rätt person övergår i en anställning på företaget.

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Magnus Svensson

Magnus.svensson@ep-ab.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-19

Referensnummer

5812Sök jobbet