ClaBris söker medarbetare till dekor- och dekalavdelningen


Nu söker vi dig som vill ha ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik! Här får du chansen att jobba tillsammans med ett härligt och kreativt gäng med god gemenskap.

Om kundföretaget
ClaBris Reklam AB är ett komplett reklam- och profilföretag som funnits 26 år i branschen. Vi producerar reklammaterial i olika former, allt ifrån profil- och arbetskläder med märkning, arbetsskor, trycksaker, give-away, dekor på olika underlag, skyltar m.m. Vår önskan är att allt ska finnas under samma tak där service är vår huvudpolicy.

Dina arbetsuppgifter
– Maskinoperatör till våra skärmaskiner och printmaskiner
– Hantering av dekaler, rensning och kapning
– Montering av dekaler på skyltar och bilar
– Viss montering av skyltar
– Viss kontakt med kunder

Arbetet är varierat och utöver dina ordinarie arbetsuppgifter kan du få utföra andra sysslor.

Din profil
Vi söker dig som är nyfiken och intresserad av att lära dig nya saker. Du ska vara praktiskt lagd med känsla för form och detaljer. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara noggrann, strukturerad och ha ett gott tålamod.

Körkort B och god datorvana är ett krav. Tidigare erfarenhet av liknande tjänster är meriterande.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en av södra Sveriges mest expansiva aktörer inom kompetensförsörjning. I Östergötland har vi kontor i Mjölby, Motala och Linköping. OnePartnerGroup är en komplett leverantör av kompetens inom kollektiv- och tjänstemannasektorn samt transportutbildningar. Vi vet att det är människor som gör skillnaden på bra företag och fantastiska företag. Vi strävar alltid efter att vara ett företag som utvecklar kunderna genom att prioritera, motivera och utveckla personalen.

Rekryteringsarbetet sker löpande, så sök redan idag eller tipsa en vän!

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-09-30

Referensnummer

5045Sök jobbet