Citrixkunniga Systemingenjörer/systemadministratörer till Sigma


Just nu söker vi för Sigma Technologys räkning systemingenjörer och systemadministratörer som kan Citrix. Sigma Technology har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad och nu har du chansen att bli en del av teamet i Linköping!

Du kan söka tjänsten utan CV genom att besvara frågorna nedan och klicka på ”Ansök”, alternativt söka med CV genom att välja ”Sök jobbet” längre ner på sidan.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och du kommer ha möjlighet att själv forma din roll, men du kommer i huvudsak att jobba med VDI och applikationsvirtualisering via Citrix.

Din profil
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av Citrix (XenApp, XenServer, XenDesktop, Netscaler, Storefront). Kunskap om XenApp version 6.5 eller senare är meriterande.

Vidare är det mycket meriterande om du kan röra dig fritt i en windows-servermiljö, likaså om du kan skripta i Powershell och SCCM. Även erfarenhet av projektledning eller delprojektledning är meriterande.
Denna tjänst kräver svenskt medborgarskap.

Om kunden
Sigma Technology har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad. Vi är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling. Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans! Läs mer på http://sigmatechnology.se/career/ www.sigmatechnology.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Julia Hermansson

julia.hermansson@onepartnergroup.se

0142-60 20 64

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-31

Referensnummer

5804Sök jobbet