Chef för fastighetsförvaltningen


Nybro Bostad äger och förvaltar cirka 2000 lägenheter, ett antal serviceanläggningar, verksamhetslokaler, förskolor, garage med mera. Nybro Kommun är vår ägare och Nybro Bostads AB ingår i koncernen med moderbolaget Nybro Kommunbolag AB som även innefattar dotterbolagen AB Nybro Brunn och Nybro Elnät AB.

Om kundföretaget
Vi är en slimmad organisation med ett trettiotal anställda varav cirka ett tjugotal arbetar praktiskt med förvaltningen ute i våra områden. Stora delar hanterar vi med egen personal i arbeten med den dagliga driften men vi samarbetar även inom flera områden med externa företag. Vi är måna om att ha goda relationer med våra uppdragsgivare och hyresgäster och att skapa goda förutsättningar för våra boenden och verksamheter. Nybro Bostads AB står nu inför en stor utmaning att sammanföra bostäder och de kommunala verksamhetslokalerna till en gemensam förvaltning inom kommunen där både bredden och kompetensen skall utvecklas.

Dina arbetsuppgifter
Från och med årsskiftet ska samtliga fastigheter ägda av Nybro kommun förvaltas av Nybro Bostads AB. Det innebär att drift- och underhållsorganisationen flyttas från Samhällsbyggnadskontoret till Nybro Bostads AB. Som Fastighetsförvaltare har du det övergripande ansvaret för fastighetsbeståndet ur ett byggnadstekniskt perspektiv både kort- och långsiktig. Du kommer att arbeta som chef för fastighetsförvaltningen med reparation- och underhållsplanering, upphandling, genomförande av underhåll, besiktningar samt underhållsprojekt.

Din profil
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet med fokus på struktur och ledarskap. Du har ett brinnande intresse för fastigheter och byggteknik. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med både personal och kunder. Du har byggnadsteknisk utbildning på lägst gymnasienivå och gärna erfarenhet som förvaltare. Arbetet innebär många skiftande arbetsuppgifter så du måste vara strukturerad och kunna prioritera vad som är viktigast.

Vi erbjuder dig

Ett spännande uppdrag i en ny organisation som du får vara med att forma. Nybro växer och du är en del i den utvecklingen. Du kommer att ingå i ledningsgruppen och kommer att få en självständig roll i ditt uppdrag där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget.

Placeringsort: Nybro

Nybro Bostads AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se senast den1 oktober. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annika Lundberg på tel 0769-46 83 30, eller annika.lundberg@onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Annika Lundberg

annika.lundberg@onepartnergroup.se

0769-468330

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-01

Referensnummer

5049Sök jobbet