C- chaufförer sökes


Trivs du i lastbil och får energi av att träffa kunder? Då har vi ett spännande och utvecklande chaufförs uppdrag till dig!

Vi tillämpar endast 3 månaders provanställninng, som sedan övergår i en tillsvidareanställning.

Dina arbetsuppgifter
Som chaufför kommer du att distribuera pallar och paket till våra kunder. I tid, effektivt och säkert! Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav ställs på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning.

Dina arbetsuppgifter:
– Distributionstransporter med lastbil
– Lastning och lossning
– Hantera scanner och fraktsedlar

Arbetstiderna är förlagda dagtid, men man bör vara öppen med att tiderna kan variera. Schema läggs alltid 1 månad i förväg! Du utgår från kunds lokaler på Hisingen i Göteborg.
Timlön baseras på GFL och ligger på 151,71kr/h, ev OB och ÖT tillkommer utöver.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB, C/CE behörighet samt erfarenhet av liknande arbeten.

Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik.

Som person är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll. Har du dessutom erfarenhet från körning i Göteborg och god lokalkännedom är det ett stort plus!

Behovet är omgående så ansök redan idag!

Krav:
C – behörighet
YKB
Digitalt Förarkort

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra 2000 medarbetare är vi verksamma på 35 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Piero Gatica

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-27

Referensnummer

4832Sök jobbet