C-chaufförer sökes till Eskilstuna med omnejd!


Nu söker vi ett flertal C-chaufförer inför kommande behov hos våra kunder i Eskilstuna med omnejd!

Dina arbetsuppgifter
Arbetet kommer att bestå av att transportera gods med tung lastbil. Arbetsuppgifterna och arbetstider kan variera beroende på hos vilken av våra kunder du arbetar. Vi söker bland annat vassa chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev.

Arbetet kan komma att innehålla en del tunga moment så fysisk styrka är en fördel. Även stresstålighet och ett inre lugn är en fördel med tanke på att du kan komma att ha många kundstopp varje dag och även få nya uppdrag under dagen.

Din profil
För att vara aktuell för dessa tjänster har du naturligtvis C-körkort (meriterande med CE-körkort), digitalt färdskrivarkort och giltigt YKB. Med fördel har du även ADR.

Vi söker dig som har en bra attityd, ett bra bemötande och ett stort engagemang. Du är mån om att passa tider och har ett stort ansvarskännande inför dina arbetsuppgifter. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift och har ett tomt belastningsregister. Datorvana är ett plus då det kan förekomma användning av handdatorer i arbetet.

Ange i din ansökan vilka körkort och behörigheter du har samt tidigare yrkeserfarenhet. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb!

Stämmer detta väl in på dig? Vänta inte med din ansökan då vi löpande kallar till intervjuer!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Elena Hallin

elena.hallin@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-09

Referensnummer

4830Sök jobbet