C-chaufför till PostNord, dagskift eller tvåskift

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av att transportera gods med tung lastbil. Vi behöver chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall/paket och brev. Som den första och sista länken till våra kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta extra viktig, kunden ska alltid känna att kontakten med PostNord är positiv. Utöver intresse för kunden är det meriterande om du har erfarenhet av distribution. Arbetet innehåller en hel del tunga moment så fysisk styrka är en fördel. Även stresstålighet är en fördel med tanke på att du har ett stort antal kundstopp varje dag och får även nya uppdrag under dagen.

Din profil
Krav:
– C-körkort.
– Svenska i både tal och skrift.
– Hel och ren, tomt belastningsregister.

Meriterande:
– CE-körkort.
– Truckkort.

Vi söker dig som har en bra attityd, ett bra bemötande och engagemang. Datorvana är ett plus då vi jobbar med en handdator. Bra lokalkännedom är ett plus. Det är viktigt att du kan hålla tider. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb.

Om kunden
Anställning som sker enligt kollektivavtal. Vi har arbetstider som är dagskift 7-16 eller två-skift 03/04 alternativt att man börjar 14.. Våra heltidsarbetsveckor är 38 h istället för 40h.
Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig.
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-29

Referensnummer

4514Sök jobbet