Butikschef till Repaircare


Repaircare öppnade sin första butik år 2012 och har sedan dess reparerat tusentals enheter. Vi lagar din smartphone eller tablet med hög kvalité, förstklassiga reservdelar och god service. Reparationer av mobiltelefoner och surfplattor är vår specialitet, men vi säljer även tillbehör såsom hörlurar, skal och skärmskydd. Idag finns vi i Halmstad, Lund och Växjö där vi totalt arbetar åtta personer. Läs mer på www.repaircare.se.

Vill du jobba på ett växande företag inom en bransch som är på ständig frammarsch? Vi söker nu en avgörande nyckelperson till vår verksamhet i Växjö. Du välkomnas till ett innovativt, ungt och schysst gäng vars gemensamma fokus ligger på god kvalité och hög teknisk kompetens.

Dina arbetsuppgifter
Som butikschef blir din huvudsakliga uppgift att ansvara för den dagliga driften i butiken. Du ska på ett engagerat och lyhört sätt ta emot våra kunder i butiken och tillgodose deras behov samt åtgärda deras problem. Det innebär att du utför reparationer, lagar och tar hand om smartphones och tablets med trasigt glas, trasiga knappar eller fuktskador. Vidare ansvarar du för inköp av reservdelar och komponenter.

Det blir ditt ansvar att fortsätta såväl driva som utveckla verksamheten i Växjö och anpassa den till kundernas behov och efterfrågan. För att bredda vår kundportfölj förväntas du bearbeta potentiella avtalskunder.

Du har personalansvar för och tätt samarbete med din kollega i Växjö. Kommunikation och samarbete är även vanligt förekommande med dina kollegor i de övriga två butikerna.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har du avslutad gymnasieutbildning, gärna inom elektronik. Dessutom har du erfarenhet från en liknande tjänst innefattande utomordentlig kundservice. Vi ser också att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Framförallt söker vi en riktig talang på det personliga planet. Rätt person har en stark känsla för service med förmåga att göra rätt prioriteringar. Den profil vi söker räds inte nya utmaningar, är flink i fingrarna och har ett genuint intresse för teknik.

I övrigt är det meriterande om du har intresse eller kunskap inom marknadsföring.

Din ansökan
Sista ansökningsdatum är den 5 november. Detta är en anställning hos Repaircare som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs mer och ansök på www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cornelia Gustafsson på telefonnummer 0470- 32 38 34.

Kontaktpersoner

Cornelia Gustafsson

0470-32 38 34

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-11-05

Referensnummer

5355Sök jobbet