Butikschef till Marty Hansa


Här är en fantastisk möjlighet att få arbeta med några av de starkaste varumärkena inom herr- och damekipering? Har du förmågan att coacha, leda och utveckla individer till att tillsammans bli ett starkt team som är engagerade, framgångsrika och underbara?

Då ska du söka tjänsten som Butikschef på Marty!

Om kundföretaget
Marty är de exklusiva varumärkenas ansikte ut mot marknaden och förmedlar en högkvalitativ livsstilskänsla. Med sex butiker i västra Skåne, från Helsingborg i norr till Höllviken i söder, förser Marty befolkningen med stilsäkra kombinationer och service i absolut högsta klass.

Dina arbetsuppgifter
Som butikschef på Marty ansvarar du för att på bästa sätt leda och utveckla din butik tillsammans med dina kolleger för att bli det självklara valet för kunden. Det är till Marty man vill gå för att få en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Du som butikschef förväntas med stor passion driva din butik som ditt eget företag samtidigt som du är ett föredöme för din personal och tar ansvar för er verksamhets utveckling.

Din entreprenörsanda lyser starkt och du ser möjligheter och lösningar på hur du med ditt team tar verksamheten till nästa nivå. Du coachar din personal och hjälper varje individ till att bli den bästa versionen av sig själv.

Dina arbetsuppgifter är bland annat planering, schemaläggning, rekryteringar, planera budskap i butik, verksamhetsutveckling samt att följa upp försäljning gentemot budget.

Din profil
Du som butikschef på Marty Hansa har livligt brinnande passion och stor yrkesstolthet. Du är strukturerad, tävlingsinriktad, ambitiös och en sann glädjespridare. Med karisma och ödmjukhet har du lätt att kommunicera med olika typer av människor. Du tycker om att nätverka och ser möjligheter i varje situation.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av branschen. Har du haft en ledande position och/eller personalansvar är det meriterande. Goda kunskaper inom ekonomi ses som ett plus.

I din roll erbjuds du stöttning och utveckling såväl professionellt som på ett personligt plan. Din närmsta chef är lyhörd och viljan att just du ska lyckas är enorm.
Inom gruppen finns hög kompetens och lång erfarenhet av branschen, som givetvis tas tillvara på bästa sätt genom erfarenhetsutbyte och bra dialoger.

Ta chansen att få arbeta som butikschef för Marty – Ansök idag!

Behovet är omgående. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Andreas Nordlund

andreas.nordlund@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-02-04

Referensnummer

6096Sök jobbet