Butikschef till ICA Nära Strömsnäsbruk

Om oss
Drömmer du om att själv ha en ICA-butik i framtiden/en karriär inom ICA? Till vår extraordinära butik i Strömsnäsbruk söker vi nu en butikschef. På ICA Nära Strömsnäsbruk känner vi stark lokal förankring och som den enda butiken på orten är det vår uppgift att se till att alltid erbjuda kunderna ett brett sortiment och god service.

Dina arbetsuppgifter
För att vi ska fortsätta vara det självklara valet för våra kunder är en av dina viktigaste uppgifter i rollen som butikschef att initiera, leda och driva olika utvecklings projekt. Du företräder ICA Nära Strömsnäsbruk på den lokala marknaden och arbetar med olika kundaktiviteter. Vidare förväntas du, i samråd med handlare och försäljningsledaren, ta fram och arbeta utifrån budget och affärsplan.
Som butikschef har du även det övergripande ansvaret för hela butiken. En central del av tjänsten innefattar att coacha 21 drivna medarbetare och se till att driften i butiken fungerar avseende bemanning, schemaplanering, lönerapportering och övriga personalfrågor. Som butikschef ansvarar du även för löpande personalarbete såsom arbetsfördelning, kompetensutveckling, medarbetarsamtal, introduktion av nya medarbetare etc. I övrigt ansvarar du även för egenkontroll och marknadsföring.

Din profil
För att bli framgångsrik i denna roll är du en målinriktad, strukturerad, och affärsmässig person som vågar fatta beslut. Viktigt är också att du är nyfiken och lyhörd inför verksamhetens och marknadens hela tiden skiftande behov. Att du är ambitiös och ständigt strävar efter att förbättra och utveckla ser vi som en självklarhet.
Som person är du prestigelös och intresserad av din omgivning. Du har känsla för att skapa sammansvetsade team och drivs av att se andra växa genom ditt förtroende.

Dina erfarenheter
• Bred erfarenhet och kompetens inom livsmedel
• Dokumenterad erfarenhet av att leda personal
• Med fördel tidigare arbetat med budget och affärsplan
• Gärna erfarenhet av egenkontroll, framförallt med ICA-verktyget
• Andra relevanta specialistkunskaper inom teknik, online-handel eller digital marknadsföring är starkt meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, värderingar och ambition att utvecklas tillsammans med oss på ICA. Vi erbjuder dig en tjänst där du har möjlighet att påverka såväl din egen som butikens framtid.

ICA Nära Strömsnäsbruk har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Leske på telefonnummer 073-434 95 45.
Sista ansökningsdatum är den 20 augusti.

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-20

Referensnummer

4793Sök jobbet