Business Controller


För kunds räkning söker vi en Business Controller. Vår kund är en stor aktör inom entreprenadbranschen och har verksamheter över stora delar av södra och mellersta Sverige.

Utmaningen är en ny tjänst på företaget och kommer att vara en nyckelfunktion i länken mellan företagets verkställande ledning, de olika affärsområdena och pågående projekt. Du kommer också att ha möjlighet att påverka tjänstens utformning och ansvarsområden. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till företagets VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Analys- och prognosarbete
• Nyckeltalsuppföljning
• Budgetuppföljning
• För- och efterkalkyler
• Månadsresultat på projektnivå
• Revidera avslutade projekt
• Investeringskalkyler
• Controlling med ansvar för uppföljning av beslutade aktiviteter
• Implementera, utveckla och ansvara för företagets affärs- och produktionssystem
• Support till företagets VD, projektledare och produktionsledare
• Ledningsgruppsarbete

Du har ett antal års erfarenhet av liknande roller och relevant utbildningsbakgrund. Du förväntas arbeta tätt tillsammans med företagets VD, platschefer och projektledare innebärande att en stor del av arbetstiden bedrivs operativt på fältet med projektmöten gällande uppföljning av ekonomiska nyckeltal och ständiga förbättringar. Du ansvarar för att respektive projektansvarige löpande rapporterar och uppdaterar relevant information i affärs- och produktionssystemet.

För att lyckas i tjänsten krävs en stor portion eget driv i kombination med ditt affärssinne och naturliga förmågan att skapa goda interna relationer. Du är uthållig och motiverande för att med din målmedvetenhet bidra till förändring och förbättring av verksamheten. Du är tydlig i din kommunikation och uttrycker dig väl i svenska i tal och skrift. Du är van och kompetent användare av IT-, affärs- och produktionssystem. Du är en skicklig och erfaren analytiker.

Din person kännetecknas av god struktur och hög stresstålighet. Du har hög integritet samtidigt som du är prestigelöst stöttande. Du trivs bäst i en miljö med högt tempo och nära till beslut. Du uppskattar flexibiliteten att arbeta såväl enskilt som i team.

I denna rekrytering samarbetar företaget med Onepartnergroup AB.

För ytterligare information om tjänsten och företaget är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 036-440 90 25.

Du ansöker snarast om tjänsten dock senast 2017.12.10 genom www.onepartnergroup.se.
I denna rekrytering praktiseras löpande urval, varvid tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning.
Placeringsort: Jönköpings Län.
Tillträde: Snarast, dock enligt överenskommelse
Övrigt: Ca 100 tjänsteresor per år

Kontaktpersoner

Daniel Segerfeldt

036-440 90 25

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-12-10

Referensnummer

5597Sök jobbet