Beredare till JERNBRO


Har du några års erfarenhet av beredning från tillverkande industri och vill arbeta på ett välrenommerat företag med mycket kompetens under ett tak?

Om kundföretaget
Jernbro är en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att snurra både säkrare och mer effektivt. Vi finns lokalt där våra kunder finns. Djup kompetens gör att vi kan utveckla både underhållet och produktionsanläggningen. Vår kunskap skapar växtkraft på orten.

Dina arbetsuppgifter
Som beredare räknar du på jobb och förfrågningar från kund. I din roll hanterar du problemlösning kring ordrar via telefon, mail samt besök. Du skapar beställningar och hanterar leverantörsfakturor. Du hanterar frågor kring beställning, felrapporter, packlistor och gör efterkalkyler. I ditt dagliga arbete har du mycket kontakt med underleverantörer och beställande kund via telefon, mail och besök. Tjänsten är förlagd dagtid och du kommer bereda jobben i rörverkstaden, men i förlängningen kommer du även arbeta med beredning för svetsavdelningen.

Din profil
Vi tror att rätt kandidat har lämplig teknisk utbildning och erfarenhet från beredning inom industrin. Det är meriterande att ha kännedom om svets och rörmontage. Vana av ritningsläsning är också det ett plus. Du har goda kunskaper i Office-paketet med betoning på Excel. Har du arbetat i Jeeves tidigare är detta meriterande.
Som person är du kommunikativ med förmåga att driva, koordinera och slutföra projekt. För att lyckas i den här rollen tror vi att det är viktigt att du har ett tekniskt intresse och trivs med många kontaktytor samt att du är analytisk och har lätt för att skapa dig en förståelse för helheten. Du arbetar förbättringsinriktat och delar med dig av förslag och erfarenheter till ditt team.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

I denna rekrytering har JERNBRO valt att samarbeta med OnePartnerGroup och alla frågor om tjänsten besvaras av Anna Kilpeläinen 073-364 98 10. Tjänsten ska tillsättas snarast, så ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Anna Kilpeläinen

anna.kilpelainen@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-27

Referensnummer

4796Sök jobbet