Automationsingenjör till Rejlers Technology i Uppsala

Dina arbetsuppgifter
I rollen som automationsingenjör får du möjligheten att arbeta med den senaste tekniken. Uppdragen innebär allt från automationsuppdrag till kompletta leveranser inom samtliga industrisegment. De arbetar med automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier i regionen.
Vidare kommer du arbeta med systemering, programmering och driftsättning. Du kommer använda dig av PLC och SCADA system för att skapa applikationer för styrning och övervakning av utrustning och anläggningar där IT-säkerhet kommer vara i fokus.
Till en början gäller det att komma in i arbetsuppgifterna för att sedan vara både ute hos kund och på kontoret.

Din profil
Krav:
– Relevant utbildning, YH, civil- eller högskoleingenjör inom t.ex. automation, mekatronik eller industriell el.
– Svenska och engelska i tal och skrift.
– Körkort.

Meriterande:
– Relevant exjobb eller praktik inom elteknik industriell miljö.
– Mycket god kunskap inom programmering, C, C++, Visuel basic.
– Relevant erfarenhet t.ex. inom elteknik i industriell miljö.

Vidare söker vi dig som vill arbeta som konsult och är flexibel, effektiv och lyhörd. Vi söker även dig som har lätt för att skapa god relation med både kunder och kollegor.

Om kunden
Rejlers finns på 80 orter i Sverige, Finland och Norge med ca 2000 medarbetare. I Sverige arbetar ungefär 1000 konsulter. Rejlers erbjuder tekniska konsulttjänster inom bygg och fastighet energi, indusri, ICT/telekom och transportinfrastruktur.

Som automationsingenjör kommer du ingå i gruppen Technology som arbetar med industriprojekt i branscher som gruvnäringen, papper och massa, samt stål- och verkstadsindustrin. De erbjuder även tjänster inom energi-, infrastruktursektorn, livs- och läkemedelsindustrin samt fordon och offshore. De arbetar med tekniska lösningar och system som effektiviserar, automatiserar och utvecklar industrins processer och produkter. På Rejlers Technology arbetare

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-06

Referensnummer

5063Sök jobbet