Auktoriserad elektriker

Om kundföretaget
Företaget utför ombyggnadsentreprenader, samt service av befintliga ventilationssystem åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Teamet är experter på ventilationsåtgärder under pågående drift, men utför även rena nybyggnadsprojekt.

För rätt person erbjudes en miljö att utvecklas och trivas i. Företaget satsar på sin personal och värdesätter en trevlig kultur med ett trevligt arbetsklimat. Med ett stort fokus på kompetensutveckling erbjuds vidareutbildning för att säkerhetsställa en konstant utveckling.

Du får dessutom många förmåner som egen förmånsbil (att använda även privat), årlig kick-of resa samt friskvårdsbidrag!

Om oss
För direktrekrytering söker vi nu en erfaren elektriker för direkt rekrytering. Detta innebär att OnePartnerGroup sköter hela rekryteringsprocessen, där aktuell kandidat blir anställd direkt av kund.

Dina arbetsuppgifter
Som Elinstallatör blir du en del i företagets uppstart av elinstallationer. Detta innebär att du utför de installationer som idag hyrs in externt. I rollen kommer du arbeta med nyinstallationer men även felsökning och styrsystem.

Då det inte finns en 100 % tjänst i elsektorn för närvarande kommer du utöver detta vara en del i arbetslaget och utföra övriga förekommande arbeten. Du blir även ansvarig för att se till att övrig personal har nödvändig kompetens för att utföra vissa elarbeten.

Din profil
För att vara aktuell till denna tjänst har du en gedigen praktisk erfarenhet från branschen där du innehar allmän el behörighet med egen auktorisation som elinstallatör giltig mot de nya bestämmelserna som träder i kraft 1 juli 2017. Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning alternativt en längre arbetslivserfarenhet.

Då rollen innebär ett stort eget ansvar är du som söker trygg i dina kunskaper med ett högt säkerhets tänk. Vi ser det som högt meriterande om du även har erfarenhet av ventilationsbranschen.

Kanske arbetar du idag som elinstallatör men söker en mer ansvarsfylld roll, då du här erbjuds möjligheten att utvecklas i projektledarrollen. Som person har du lätt att knyta kontakter, ett stort intresse för branschen, ventilation i synnerhet, och är nu redo att växa tillsammans med företaget.

KRAV:
Elinstallatör certifiering (i enhet med bestämmelserna 2017-07-01)
Gedigen praktisk erfarenhet
B-körkort

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 1500 medarbetare är vi verksamma på 30 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-26

Referensnummer

4023Sök jobbet