Är du student och vill arbeta extra som kandidatansvarig hos oss på OnePartnerGroup?


Vi växer och söker efter en kandidatansvarig till vårt härliga team i Stockholm. Vill du arbeta och få erfarenhet vid sida av dina studier? Då är det dig vi söker. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redag idag.

Dina arbetsuppgifter
Som kandidatansvarig kommer du att vara delaktig i hela rekryteringsprocessen där dina arbetsuppgifter kommer bestå av att matcha kandidater till aktuella uppdrag. Du arbetar proaktivt och innovativt med att göra research, skriva, publicera och bevaka annonser samt göra kandidaturval efter kravprofil. I urvalet ingår intervjuer av potentiella kandidater, referenstagande och presentation av lämpliga kandidater till Konsultcheferna.

Arbetstiderna och antal dagar bestäms utifrån dina studier där vi har en öppen dialog. Du kommer hamna i ett härligt gäng som drivs av att utvecklas och som har kul tillsammans.
Start: augusti/september.

Din profil
Vi söker dig som studerar till personalvetare eller liknande och som vill arbeta extra vid sidan av dina studier. Vi tror att du har ett stort intresse för personal och rekrytering samt har tidigare erfarenhet inom administration. Du är driven, social och gillar att möta nya människor. Som person är du engagerad och trivs bäst i en miljö där det är mycket att göra med dagliga förändringar. Vi söker dig som är hungrig på att utvecklas tillsammans med oss!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Deltid

Varaktighet

Timanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-06-29

Referensnummer

4480Sök jobbet