Anrik möbeltillverkare i Vaggeryd söker CNC-operatör inom trä!


Är du sugen på nya utmaningar och har intresse av att arbeta med möbeltillverkning?

Möbeltillverkaren Swedese söker nu medarbetare med placeringsort i Vaggeryd.

Ditt arbete kommer att bestå av att arbeta i ett team som tillverkar och vidareförädlar trädetaljer till Swedeses möbler. Tillverkningen sker med traditionella snickerimaskiner och modern CNC bearbetning. Din roll kommer främst vara att arbeta med att utveckla Swedeses CNC bearbetning.

Krav:
– Körkort
– Förstår och kan kommunicera på svenska

Meriterande:
– Erfarenhet av möbelsnickeri eller liknande verksamhet
– Träteknisk utbildning eller annan relevant utbildning/erfarenhet
– Grundläggande kunskaper i engelska

Din profil:
– Du är en driven person som är van att samarbeta i ett team
– Du är social och har förmåga att ta del av erfarenheter och kunskaper från dina kollegor
– Du är en person med ett praktiskt intresse som drivs av att effektivt utföra ett arbete med hög kvalitet

Swedese har till denna tjänst valt att samarbeta med EPAB. Tjänsten är en hyrrekrytering vilket betyder att du till en början blir anställd hos EPAB. Tjänsten kan senare övergå till en anställning hos Swedese om intresse finns hos båda parter.

Urval sker löpande och därför rekomenderar vi att du söker tjänsten redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om kundföretaget
Swedese är ett av Sveriges ledande designmöbelföretag och ligger i Småland. Yngve Ekström grundade företaget 1945 och ritade klassikern Lamino 1956. Företagets idé är att skapa vackra möbler för framtiden med avstamp i en modern skandinavisk tradition. Swedeses kunder finns inom både hem- och offentlig miljö och möblerna uppskattas över hela världen. Swedese har tillverkning i Äng och i Vaggeryd där också huvudkontoret ligger. Företaget är certifierat enligt ISO 9001 och 14001 och har ett stort miljöfokus.

Om oss
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Sök jobbet