Anläggningselektriker till stort entreprenadsbolag


Tycker du om att lösa tekniska problem? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du blir en viktig del i vår kunds team som arbetar inom byggindustrin. Du kommer främst att arbeta med tillfällig el för byggindustrin, vilket innefattar arbete inom anläggnings och bygg-el på byggarbetsplatser. I dina arbetsuppgifter ingår även reparation, service och underhåll av elcentraler, elverk och annat elmateriel både hos kunder och inne på verkstad. Visst servicearbete i tunnlar och på broar kan förekomma.

Utgångspunkt är från kunds lokaler i Nordöstra Göteborg, varifrån du tillsammans med en kollega åker ut i tjänstebil till olika arbetsplatser i Göteborg. Arbetstider 07:00-16:00

Kundens ambition är att överta dig som fastanställd efter 6 månader som inhyrd.

Din profil
Vi Söker dig med avslutad gymnasieutbildning från elprogrammet, gärna med utbildning inom elkraft. Tidigare erfarenhet från underhåll av elanläggningar är meriterande.

Som person är du flexibel och bra på att planera ditt arbete och stimuleras av ett varierande och ansvarsfyllt arbete. Då arbetet medför kundkontakter både internt och externt söker vi efter dig som är service- och lösningsorienterad och har ett stort engagemang i ditt arbete.

För att uppfylla kravprofilen för tjänsten är det också viktigt att du har B-körkort samt ett högt säkerhetstänk.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 1500 medarbetare är vi verksamma på 30 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-07

Referensnummer

4921Sök jobbet