Anläggare till ett långvarigt uppdrag

Om kundföretaget
Timmele Entreprenad AB startades som ett rent grönyteföretag. Då handlade det om att hjälpa till med yttre fastighetsskötsel men i praktiken begränsades det till att rensa ogräs, klippa häckar och liknande jobb.
Vi åtar oss alla former av jobb inom området. Vi utvecklar ständigt vår personal, detta gör att vi kan bistå med BAS-P/BAS-U, rent vatten, rörläggning, mm. Kompetensutveckling är något vi brinner för och som ger oss kunskap som är aktuell .
Vi har bestämt oss för en satsning på fiber och jobbar mot flera för att hitta en samarbetspartner där vi kan stå som ansvariga för schakt och grävningen under fiberbyggnationen som genomförs på flera håll nu i Sverige. Vi har tidigare jobbat som underentreprenör inom området. I och med denna satsning kommer vi genmföra en hel del rekryteringar inom området som presenteras inom kort.
Vi gör ytterligare satsningar på området och kompletterar konternuerligt maskinister och grovisar med nya utbildningar. Detta gör att vi pushar på ytterligare för att komma in i längre samarbeten. Tillsammans med dräneringar och samförläggningar av el å står vi bra rustade för framtiden.

Dina arbetsuppgifter
Som anläggare kommer du att gräva för hand för bland annat fiber på olika tomter samt hjälpa maskinisten och övriga i arbetet för att driva projekten framåt.

Din profil
För att klara av arbetet måste du gilla att jobba fysiskt och stundtals hårt och stressigt. Det är en stor merit om du har tidigare erfarenhet av liknande jobb. Möjligheten för rätt person att bli anställd av kunden är mycket stor!

Krav:
Körkort och tillgång till egen bil
Arbete på väg
God svenska i tal och skrift

Som person ska du vara serviceinriktad, flexibel, kreativ, lösningsorienterad. Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande, noggrann och ha ett gott ordningssinne.

Du kommer att bli anställd som konsult hos OnePartnerGroup och bli uthyrd till kund i Sjuhärad. Som konsult hos oss erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete. Genom att du arbetar ute hos våra kunder utvecklar du din kompetens och bygger värdefull erfarenhet, samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

Är du en person som älskar att möta nya människor och ställas inför nya utmaningar? Då kan du vara rätt person för oss!

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta Fredrik, kontaktuppgifter finns nedan.

Välkommen med din ansökan på onepartnergroup.se!

Kontaktpersoner

Fredrik Moberg

fredrik.moberg@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-09-29

Referensnummer

4588Sök jobbet