Ambitiös CNC-operatör till Östrand & Hansen


Östrand & Hansen erbjuder smarta funktionella totallösningar inom området industriell automation och verktyg. Vårt kundnära arbetssätt har över 40 års framgångsrik tradition, där vi skapar unika lösningar från idé till färdig funktion. Vi hjälper även våra kunder med förebyggande underhåll på de verktyg och maskiner vi tillverkat. Till vår hjälp har vi moderna maskiner och CAD/CAM-system. Företaget, som är beläget i Bankeryd utanför Jönköping, omsätter ca 27 miljoner och har f.n. 20 medarbetare. Läs mer på www.ostrand-hansen.se.

Till Östrand & Hansen söker vi nu en ambitiös och handlingskraftig CNC-operatör.

Du kommer att tillhöra en grupp med CNC-operatörer men självständigt arbeta med svarvning och fräsning av enstycksdetaljer till deras avancerade pressverktyg och maskinlösningar. I maskinparken finns styrsystem från Okuma och Heidenhain och du kommer även arbeta med CAM-programmering i Edgecam. Har du erfarenhet från dessa styrsystem och program så är det meriterande.

Vi söker dig som har erfarenhet från att köra CNC-styrda svarvar eller Flerop-maskiner och samtidigt vill utvecklas och utmanas varje dag. Du är tekniskt lagd och hanterar problem på ett lösningsorienterat sätt. För att passa in i arbetet och gruppen så är du social, flexibel, framåt och bör kunna arbeta självständigt men samtidigt förstå vikten av samarbete.

Hos Östrand & Hansen får du ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Du får arbeta med korta och komplexa serier i moderna maskiner. Du blir del av ett härligt gäng i ett företag som investerar och satsar.

Din ansökan vill vi ha senast den 27/10 via www.onepartnergroup.se. Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Marcus Ljung på 036-4409015 alt marcus.ljung@onepartnergroup.se.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Marcus Ljung

marcus.ljung@onepartnergroup.se

036-4409015

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-27

Referensnummer

5215Sök jobbet