Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

CNC operatör

Älmhult

CNC operatör


Till vår kund i Älmhult söker vi nu en erfaren CNC operatör.

Dina arbetsuppgifter
Företaget tillverkar produkter för flera välkända företag både i Sverige och utomlands. Du arbetar framförallt med beställningar av mindre serier.
Ditt arbete kommer innebära mycket programmering och ställning av maskiner.

Din profil
Vi ser gärna att du har industriteknisk bakgund eller tidigare erfarenhet av CNC – styrda maskiner. Som person är du ordningsam och positiv samt besitter viljan att göra ett bra jobb. Du anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter. Tjänsten kräver god fysisk förmåga.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Laddar...