Åk till Marbella som säljare med Canal Digital


Atentel i samarbete med Canal Digital storsatsar nu och behöver fler innesäljare på heltid till Canal Digital. Missa inte chansen att jobba i Spanien med anställning på ett svenskt företag!

Dina arbetsuppgifter
Teamet på Atentel består i dagsläget av cirka 45 medarbetare i alla åldrar och nu letar vi efter fler medarbetare till det expansiva kontoret i Marbella på den spanska sydkusten, Costa del Sol. I samarbete med Canal Digital kommer du sälja ett mycket attraktivt TV-abonnemang för Sveriges mest välkända och respekterade TV-leverantör. Du kommer jobba med telefonen som verktyg och kontakta potentiella kunder på privatmarknaden i Sverige.

Hur ser en arbetsdag på Atentel ut? Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är anpassade så att du ska kunna njuta maximalt av solen och kulturen i södra Spanien. Vi jobbar mån-tor 13:00-20:30 och fre 10:00-17:30. På helgen är du naturligtvis ledig.

Om de anställda på Atentel: Det viktigaste för oss på Atentel är vår personal, därför har vi ofta företagsevent, after work, tävlingar och andra aktiviteter. Att vara en del av teamet på Atentel är mer än ett jobb. Vårt kontor ligger i Marbella, endast 5 mil från Málaga med sin lättillgängliga flygplats. Här upplever du en fantastisk kultur, underbart klimat året runt, och en skön livsstil!

Atentel erbjuder:
-Fast grundlön + provision samt bonus.
-Grundlig utbildning för att du ska lyckas.
-All hjälp med registrering av spanskt personnummer och socialförsäkring.
-Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt växande företag.
-Otroligt förmånliga arbetstider.

Din profil
Vi letar efter dig som:

-Har tidigare erfarenhet från liknande tjänst som innesäljare.
-Har lätt att få kontakt med nya människor
-Pratar flytande svenska
-Är entusiastisk och ivrig att lära under arbetet.
-Är en tävlingsmänniska och älskar att vinna!
-Är stresstålig och tycker om att arbeta under högt tempo.
-Vill skaffa livserfarenhet som kommer att gynna din framtida karriär.

Om kunden
Atentel jobbar med stora och välkända företag och varumärken och uteslutande mot den svenska marknaden. Hos dem arbetar du alltid med välkända produkter och tjänster som kunderna verkligen behöver. Atentel vill vara en förebild på den svenska telemarketingmarknaden. Allt de gör genomsyras av kvalitet. Därför förväntar vi oss också ett stort engagemang från din sida. Jobbet är krävande men mycket belönande för den som är motiverad och duktig.

Andalusien är Spaniens sydligaste region och från Marbella ser man afrikas kust vid klart väder. Livet och kulturen här utgör en stor kontrast från de stora städerna Barcelona och Madrid. Det finns intressanta utflyktsmål som Alhambra och Cordoba bara en dagsutflykt bort. Arbetstiderna är perfekt anpassade för att du ska kunna njuta maximalt av den spanska sydkusten och Medelhavet, dagen börjar efter lunch och slutar tidigt på kvällen.

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-30

Referensnummer

4640Sök jobbet