Affärsutvecklingschef till APP Properties


APP är en expansiv koncern med verksamhet inom projektutveckling, bygg, fastighet och finans.
APP Properties utvecklar bostadsfastigheter. Genom kompetens, kreativitet och engagemang utmanar vi branschen och skapar unika projekt med bestående värden. Vi är verksamma i städer med start tillväxt. Vi har kontor i Växjö och Stockholm. Läs mer på www.app-properties.se.

Dina arbetsuppgifter
Inom APP Properties är affärsmässigheten och strävan efter att identifiera och skapa nya goda affärer tydlig. Att skapa nya bostadsprojekt genom att bygga, vårda och utveckla relationer med befintliga och nya samarbetspartners är en stimulerande och spännande utmaning.

För att fortsätta vår framgångsrika resa söker vi nu en affärsutvecklingschef vars främsta uppgift blir att strategiskt och aktivt driva vår affärsutveckling. Detta sker genom bearbetning av kommuner och markägare i hela Sverige men även genom att bevaka markanvisningstävlingar och mäklare samt andra aktörer i branschen. Du som ledare skall tillsammans med övriga i ditt team genom projektidéer skapa affärer i ett tidigt läge och forma ett koncept. Efter tecknat avtal överlämnas projekten till projektavdelningen för ytterligare och djupare bearbetning fram till och med genomförande.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från branschen och kännedom inom fastigheter. Du har från tidigare roller vanan av att proaktivt representera ditt varumärke och trivs med ett ansvar som bygger på att skapa förtroende och intresse runt ditt erbjudande. Du har också förmågan att åstadkomma ett gott arbetsklimat och via ditt engagemang för utveckling och förbättring når du stor framgång.

Utbildning inom bygg, fastigheter eller ekonomi kommer att ha ett stort värde vid sidan av din goda kommunikativa förmåga.

För att lyckas hos oss är du en visionär och förtroendeingivande relationsbyggare med goda säljegenskaper. Då vi är ett företag som ständigt växer och utvecklas blir din förmåga till anpassning också en förutsättning för framgång. Vi vill att du har din bostad i närheten av vårt huvudkontor i Växjö och att du ser resor som ett trevligt inslag i vardagen.

Vi erbjuder dig en möjlighet att tillsammans med ett drivet och kunnigt team skapa nya projekt genom att sälja in APP Properties innovativa och unika bostadsprojekt. Du rapporterar direkt till VD.

APP Properties har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se senast den 1 februari. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gabriella Leske på 0470-32 38 32.

Kontaktpersoner

Gabriella Leske

0470-32 38 32

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-02-01

Referensnummer

6091Sök jobbet