Administratör till marknadsledande företag inom textilservice i Eskilstuna!


Nu söker vi en duktig administratör till vår kund i Eskilstuna! Är du en person som trivs i rollen som spindeln i nätet och är duktig på att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt? Då kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Rollen som administratör innebär en varierad arbetsdag med stundvis högt tempo. Du arbetar dedikerat gentemot bland annat personer i ledningsgruppen och avlastar deras administrativa behov.

Syftet med rollen är att finnas behjälplig genom att stötta personalen för att underlätta deras dagliga arbete. Rollen kräver att man har en hög grad av servicekänsla och känner sig bekväm med att arbeta både självständigt och ibland i större grupp. Exempel på förekommande arbetsuppgifter i denna roll:

• Löpande administration
• Administration kring matkuponger, klädskåp och dylikt
• Närvara vid diverse möten för att föra anteckningar

Vi på OnePartnerGroup sköter rekryteringsprocessens alla delar, men du kommer att bli direkt anställd på företaget i fråga. 6 månaders provanställning tillämpas.
Tjänsten är på heltid och är tänkt att tillsättas så snart vi funnit rätt person.

Din profil
För att passa i den här rollen är det mycket viktigt att du har en serviceinriktad personlighet och att du är en person som tycker om att alltid göra det lilla extra!

Du är van vid att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt och samtidigt prestera med kvalitet. För den här tjänsten tror vi att du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter sedan tidigare och är strukturerad och effektiv som person.

Du är duktig på att planera och har god förmåga att skapa ordning och struktur. Noggrannhet, ansvarsfullhet och positivitet är några av dina ledord i ditt arbete och du är även bekväm med arbete i en organisation som emellanåt präglas av högt tempo och arbetsbelastning.

Vidare så är du nyfiken, öppen och tycker om att lära dig nya saker. Om du har vad som krävs för denna spännande tjänst så vänta inte med din ansökan då vi löpande kallar till intervjuer!

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Elena Hallin

elena.hallin@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-31

Referensnummer

6081Sök jobbet