Administratör med inriktning orderläggning i Rosersberg


Vi söker för Stena Recyclings räkning en administratör till deras kontor i Rosersberg. Är du driven, noggrann och har förmåga att se helheten? Då är det dig vi söker. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan sker via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Jannie Hagenius på 0707 65 20 95 alternativt jannie.hagenius@onepartnergroup.se.

Dina arbetsuppgifter
Som administratör kommer du att registrera, säkerställa och slutföra orders där du använder telefon och mail som redskap. Vidare kommer du säkerställa dina ordrar, se till att dem är korrekta med rätt pris, enhet, samt kostnader och intäkter för både företaget och kunden. Det är viktigt att du ser och förstår helheten av flödet, vad du gör samt vad det påverkar i nästa steg, därför söker vi dig som är noggrann och har öga för detaljer. Du kommer ingå i ett härligt team på 14 personer där det är öppet klimat och högt i tak.

Start: Omgående.
Ort: Rosersberg.
Arbetstider: Månd-torsd 06.45-16.00 samt en dag i veckan arbetar du 8.00-17.00.
Anställning: Under dina första 12 månader kommer du vara anställd hos oss på OnePartnerGroup Stockholm för att sedan övergå i en anställning hos Stena Recycling.

Din profil
Skallkrav:
– Datorvana.
– Svenska i tal och skrift.

Meriterande:
– Erfarenhet av kundservice och liknande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är ansvarsfull samt med tiden vågar ta egna initiativ. Du är engagerad och intresserad och gör ditt yttersta för att få kunden nöjd. Du har en god samarbetsförmåga och har lätt för att knyta kontakter med både kunder och kollegor.

Om kunden
Stena Recycling ingår i Stena Metallkoncernen som är ett ledande återvinningsföretag. De bedriver verksamheter inom åtta affärsområden på mer än 200 platser i tio länder.
Stena recycling är idag 1 500 anställda med huvudkontor i Göteborg.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-25

Referensnummer

5334Sök jobbet