Account manager till Norteam

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Account Manager kommer du att arbeta med B2B försäljning. Du kommer arbeta med hela försäljningsprocessen från samtal till möte ute hos kund, du kommer att arbeta med både nya och befintliga kunder. Du kommer att ingå i ett team med en av branschens bästa säljare i Sverige, vilket kommer ge dig en unik möjlighet till framgång såväl kompetensmässigt som ekonomiskt! Ytterligare information får du kring tjänsten vid en personlig intervju.

Din profil
Skallkrav:
– Tidigare erfarenhet av försäljning.
– Svenska och engelska i tal och skrift.
– Lägst gymnasiell utbildning.

För att lyckas i rollen som Account Manager är du utåtriktad, målmedveten och har ett tydligt fokus på affärer, samt förmåga att skapa goda kundrelationer och alltid ser till kundens bästa. Är du beredd att arbeta hårt och vill vara på en arbetsplats med högt tempo och ett generöst bonussystem – då är du rätt person för oss!

Start: augusti.

Om kunden
Norteam levererar effektiva IT-, telekom- och utskriftslösningar till företag i alla kategorier. Deras lösningar bygger på den senaste tekniken och deras kunder ska få den hjälpen de behöver för at kunna jobba, maila, surfa, skriva ut och kopiera utan några avbrott. Därför jobbar de alltid i team och deras kunder får en personlig tekniker och säljare som tillsammans med Onlinesupport säkerställe kvalitet och närvaro.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-25

Referensnummer

4624Sök jobbet