Företag

Behöver du hjälp med rekrytering eller bemanning? Vi vet var den lokala arbetskraften finns.

Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, business solutions, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och

tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra drygt 1500 konsulter är vi verksamma på 30 orter runt om i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

 


Rekrytering

En bra rekrytering har alltid positiva effekter på verksamheten. Med vår stora konsultbank hjälper vi dig att hitta rätt individ till din organisation. Vi tar hand om allt från kartläggning av företagets behov till presentation av slutkandidater.

Läs mer

Bemanning

Vi vet att verkligheten kan förändras snabbt i en verksamhet. Att hyra in personal är ett snabbt och flexibelt sätt att stärka upp din organisation. Med erfarna konsulter bemannar vi företag inom bland annat industri, teknik och logistik.

Läs mer

Business solution

Vi bygger lösningar där vi kan ta över, styra och arbetsleda driften i befintliga eller externa lokaler. Målet är att forma gemensamma och långsiktiga lösningar som bidrar till en hållbar och lönsam utveckling av våra kunders verksamhet.

Läs mer

Utbildningar

Våra utbildningar ger dig och ditt företag de verktyg som ni behöver för att på ett kostnadseffektivt sätt driva ert företag till ytterligare framgång och lönsamhet. Oavsett om det gäller rekryteringsutbildning eller att ge dina anställda truckbehörighet.

Läs mer

Omställning

Vid större förändringar på arbetsplatsen krävs lösningar som ser till både individens och företagets bästa. Vår erfarenhet och lokala kännedom gör oss till en trygg partner i ditt omställningsarbete.

Läs mer

Logistics

Vi vill att våra kunder ska ha en konkurrenskraftig och flexibel logistiklösning anpassad efter individuella företagsbehov. Tillsammans med dig som kund skapar vi en lagerlösning som passar just ditt företag.

Läs mer

Vill du att vi kontaktar dig?

Därför väljer du oss

Lokala. Vi brinner för det lokala. Vi har ett stort engagemang på våra lokala orter och ser lokal förankring som en styrka. Vi strävar efter att alltid finnas på orter där våra kunder och anställda finns.

Professionella. Våra kvalitetssäkrade processer i kombination med vår erfarenhet säkerställer att du får rätt kompetens, oavsett om du väljer att hyra, rekrytera eller fråga oss om råd.

Trygga. Vi följer kollektivavtal, arbetsmiljöföreskrifter tillsammans med satta standarder i våra uppdrag. Vi håller vad vi lovar och är alltid raka och ärliga mot dig som kund.

Engagerade. Viljan att alltid göra vårt yttersta för att skapa mervärde för såväl kunder som kandidater präglar vårt förhållningssätt.

Erfarna. Vi använder väl beprövade och långsiktiga metoder samt har erfarenhet av att möta våra uppdragsgivares vardagliga utmaningar. Vi tror på partnerskap där vi tillsammans skapar lösningar som driver människor och företag framåt.

Flexibla. Våra lösningar och projekt är alltid skräddarsydda och följer våra beställares produktionssvängningar, rörelser och behov.

Kontakta ditt lokala kontor:

Referenser

 • “I really like it. And I have a very stimulating job at Volvo Cars.  I think OPG is an employer that takes good care of their employees.”

  Leif Claesson

  Consultant

 • “With their knowledge, expertise, and wide network of contacts, you know that OPG can help you get a job. There is a sense of security in knowing that once your temporary job is over, you will get help finding a new one.  I always receive quick answers and help when I need it – it’s great working for OnePartnerGroup.”

  Annelie Alm

  In-House Sales

 • ”Vi väljer OnePartnerGroup för att de är lokala och vi lägger stor vikt vid ett nära samarbete. Deras engagerade och duktiga rekryterare levererar snabb service och bra kandidater. ”

  Unident

  Victoria Johansson, HR-manager

 •  ”Vi fick ett bra bemötande av OPG och de agerade snabbt med en kort inställelsetid. Personalens integration i projektet och anpassning till Stenmarks upplägg har gått smidigt. OPG är en resurs vid arbetstoppar och samarbetet har fungerat bra.”

  Stenmarks Bygg

  Kimmo Lalli

 • ”Vi valde OPG på grund av goda vitsord från vår kund. OPG har hjälpt oss att se ut bra folk som passar för de arbetsuppgifter som vi har efterfrågat. Vi har ett bra samarbete med OPG eftersom dom har täta besök på våran arbetsplats.”

  Tappers Stål i Falköping

  Håkan Lindqvist

 • ”Valet av OPG kom nog av det faktum att vi redan arbetade med Anna och Henric och helt naturligt rullade det på. OPG har hjälpt oss att hitta personal, ibland svänger det mycket fort och att hitta rätt personal på kort tid är nog lättare sagt än gjort. Samarbetet har fungerat bra. Vi har haft en bra dialog och båda parter är lösningsinriktade.”

  Swisslogg

  Roger Hillman

 • ”Vi valde OPG eftersom vi anser att ett lokalt kontor är en stor fördel. Vår verksamhet har växt kraftigt under en kort tid och vi haft ett stort behov av mer produktionspersonal. Vi har sökt personal både för anställning och för inhyrning och har inte själva behövt ta dyrbar tid till detta.”

  TI Automotive

  Anita Larsson

 • ”Prisbild, tid för igångsättande av inhyrning samt god kännedom av produktionspersonal till vår enhet var de kriterier vi gick på när vi valde att samarbeta med OPG.”

  BTT Plåt AB

  Bo Karimi

 • ”Vi valde OPG av flera skäl. OPG levererar sedan tidigare till andra kunder som har likheter med AP&T vilket vi anser värdefullt. De villkor som gäller i vår affär är naturligtvis också en viktig del av helheten. Samarbetet är nytt, men hittills upplever vi dem som snabba och lyhörda och kontakten med konsultchefen fungerar bra!”

  AP&T Group

  Christian af Petersens

 • ”Genom OPG fick jag jobba på väldigt bra arbetsplatser samtidigt som jag fick en bra lön. OPG jobbar för ett gott rykte och det innebär att de vet på vilken plats de ska sätta rätt personal.”

   

  Vicken Barsomian

  Konsult

 • ”Vi valde OPG för att de är prisvärda och har ett starkt nätverk, samt att Henric var engagerad och ambitiös från dag ett. Ni har hjälpt oss med att förstärka vår säljorganisation och att kompetenstesta interna kandidater som fått nya tjänster hos oss. Samarbetet fungerar väldigt bra. Snabba återkopplingar och ni är väl insatta i vår affärsidé.”

  Malte Månsson

  Staffan Lindewald

 • ”Jag trivs mycket bra. Och jag har ett mycket stimulerande jobb på Volvo Cars. Jag tycker att OPG är en arbetsgivare som tar bra hand om sina anställda.”

  Leif Claesson

  Konsult

 • ”OPG har hjälpt oss med en mer fungerande lösning vad gäller extrapersonal – en personalpool som gör att det oftast finns någon som kan komma in och jobba vid behov. OPG är den bästa bemanningsfirman vi har arbetat med. De är enkla och jobbar med snabba puckar, precis som vi vill jobba.”

  RUM21

  Emma Länsberg, Kundtjänstansvarig

 • ”Vi har ett stort förtroende för OPG och vi fick hjälp med värdefull rekrytering, sedan har även en uthyrningsmodell vuxit fram. Vi är mycket nöjda med OPG, samtliga rekryteringar har varit väldigt bra.”

  Johns

  Pål Warolin

 • Mitt jobb är lärorikt, utmanande och jag knyter ständigt många nya kontakter. OPG är en bra arbetsgivare för att dom lägger stor vikt i att besitta kompetent personal. De värnar om sina anställda och man är alltid omringad av erfarna medarbetare. Man en del av kakan och man lär känna alla kollegor under våra personalträffar.”

  Marcus Sjöberg

  Svetsare

 • ”OPG är en bra lyssnare som kan säga vad som rätt/fel och kan få personen/personalen på rätt väg, vilket gör att man får ett bra fungerade team att fungera. Det är mycket inspirerade när man bygger ett nytt team och man får nya lärdomar när man jobbar nära arbetskamrater/arbetsgivare.”

  Jörgen Pettersson

  Svetsare

 • ”Vi fick en bra personlig kontakt med OPG. De har försett oss med personal och de har även varit behjälpliga med utbildningar av vår produktionspersonal. OPG har även hjälpt till med rekrytering av tjänstemän. Samarbetet med OPG har fungerat väldigt bra, då de har varit väldigt snabba med respons på våra behov.”

  Polyproject

  Daniel Bergsten, VD

 • ”För oss är det viktigt att få in positiva  medarbetare med rätt kompetens. Epab är duktiga på att tyda våra kravprofiler och hitta rätt medarbetare. De har varit ett stöd  i våra rekryteringsprocesser, och vi har även inhyrda konsulter i våra produktionsanläggningar i Korsberga och Landsbro. Vi har ett mycket gott samarbete tillsammans med Epab som har god lokalkännedom.”

  Trivselhus

  Jessica Martinsson, HR-ansvarig

 • ”Mitt långa och lyckade samarbete med OPG har lett till ett flertal bra rekryteringar av tjänstemän inom bygg. Vi är mycket nöjda med OPG, de har en bra känsla för vårt företag och säljer in en bra bild av företaget, till kandidaterna.”

  MVB Astor Bygg

  Fredrik Bengtsson, Personalchef

 • ”Jag trivs jättebra på mitt jobb, det är så trevlig personal man jobbar med. Epab är en bra arbetsgivare och jag får alltid ett trevligt bemötande. De tar hand om sin personal., vilket är en trygghet att de alltid gör allt för att man ska ha ett jobb.”

  Mikaela Johansson

  Konsult

 • ”Vi använder OPG för att dom har förståelse för våra behov och utmaningar. Vi har ett öppet och ärligt samarbete och sen är det ett plus att de är lokala.”

  Randek

  Ola Svensson, VD

 • ”OPG har hjälpt oss på ett snabbt och noggrant sätt med bemanning och rekrytering. Samarbetet fungerar mycket bra och med ett stort engagemang.”

  ERA Fönster

  Pontus Axelsson, Produktionschef

 • ”Att vara en del av OPG är svårslaget! Kontakten med min konsultchef är fantastisk. Professionellt bemötande och svårlagen kompetens är något som verkligen kännetecknar OPG och dess anställda. Rekryteringsprocessen sköttes otroligt smidigt och mynnade ut i en spännande arbetskarriär med stora möjligheter.” 

  Taib Frcic

  Kvalitetstekniker

 • ”OPG har stor kunskap och förståelse för vilken kompetens personerna behöver ha som vi på Markslöjd hyr in vid arbetstoppar. De har levererat duktiga personer som väldigt lätt kommer in i arbetet och organisationen. Samarbetet har funkat mycket bra. OPG är den bästa leverantören som vi någonsin har haft!!

  Markslöjd

  Roger Johansson, Logistics manager

 • ”Kontakten har varit riktig bra och positiv. Trivs mycket bra och trevlig personal. OPG är seriösa och har en positiv inställning.  Jag skulle definitivt rekommendera OPG till mina vänner.”

  Anders Åberg

  C-chaufför

 • ”Jag trivs bra på OnePartnerGroup, har bra kollegor och arbetsgivare. OPG är en bra arbetsgivare för att ni verkligen ser till att alla ska trivas bra, vilket ni har lyckats bra med. Jag skulle rekommendera OPG till vänner och har redan gjort det.”

  Kim Carlsson

 • ”OPG har varit en värdefull partner i några av våra mest kritiska rekryteringar. Alltid lyhörda och helt på bollen med ett stort leende när det gäller vad vi behövde och hur vi skulle möta våra utmaningar.”

  Dialect

  Michel Gustafsson

 • ”OPG är en schyst arbetsgivare och de förser mig alltid med bra uppdrag. Jag hade absolut rekommenderat dem till mina vänner och bekanta.”

  Jasin Kantur

  Lagerarbetare

 • ”Att jobba som konsult funkar jättebra för mig. Man har alltid något extra stöd i allt man gör och man har alltid någon som man känner igen när man börjar.”

  Hannah Andersson

  Receptionist

 • ”Med sin kunskap, kompetens och sitt breda kontaktnät vet man att OPG kan hjälpa till med jobb. Det är en trygghet när t.ex. vikariatet går ut att veta att man får hjälp att hitta nytt. Jag får alltid snabba svar och hjälp direkt vid behov – det fungerar jättebra att jobba på OnePartnerGroup.”

  Annelie Alm

  Innesäljare

 • ”Jag tycker att det har fungerat väldigt bra, alla företag som jag har kommit till tar emot mig väldigt bra. sen ser OPG till att man har det väldigt bra på arbetsplatsen.”

  Christoffer Wrangle

  Lagerarbetare/Orderplockare

 • ”Epab är en lokal aktör med personlig kännedom om våra behov. Samarbetet har fungerat alldeles utmärkt och de har på bästa sätt hjälpt oss att ta fram de resurser vi behöver på ett snabbt och säkert sätt.”

  Orwak AB i Sävsjö

  Lars Björk, Production manager

 • ”Jag hade hört gott om OPG och ni har bra referenser. Vi har fått hjälp på bred front såväl som på tjänstemannasidan, men även på kollektivsidan där ni hjälpt till vid våra toppar. Ni är lätta att samarbeta med och jag är mycket nöjd med samarbetet.”

  Brännehylte Lagersystem

  Stefan Berg, VD

 • ”It was a complete pleasure working with OnePartnerGroup with a very professional approach to the recruitment process from start to finish. Effective response time, quality candidates and easy to work with would be the best description of OPG.”

  Christina Kannegaard Bøje

  Global HR Manager Outpost24

 • ”Vi valde OnePartnerGroup för att de är ett lokalt bemanningsföretag, samt för att de på ett proffsigt sätt hjälpt oss i rekrytering/bemanningsfrågor.”

  Tenzo

  Pia Petersson, Personalansvarig

 • ”Epab hjälpte oss med svetskunnig personal. Vi hade en bra kontakt och dialog. De gav oss snabb hjälp och var smidiga att samarbeta med – mycket bra.”

  Pallco AB

  Andreas Lundgren, Produktionsledare

 • ”Jag har varit så länge hos min andra arbetsgivare. Genom OPG fick jag en nystart för att hitta något nytt spännande – en förändring.”

  Johan Nodlycke

  Cost Engineer

 • ”Jag trivs bra med att jobba på olika ställen och Epab fixar alltid så att jag har jobb.”

  Anton Engström

  Svetsare

 • ”Genom kvalificerad personbedömning av kandidater har OPG säkerställt att rätt person har fått rätt tjänst. Vi har ett utmärkt samarbete.”

  Motorhalland

  Magnus Haggren, Servicemarknadschef

 • ”Jag trivs fint hos EPAB, det är trevligt och positivt. Dessutom får jag bra information om uppdragen.”

  Johanna

  Konsult

 • ”Jag trivs jättebra, det är en bra stämning bland mina EPAB-kollegor. EPAB är ett bra företag och det är kul att vara ute bland olika företag. Dessutom får jag alltid ett bra bemötande. ”

  Oscar

  Konsult

 • ”Vi har bra och upparbetade kontakter med Henric Forsman, Anna Stemqvist och Anders Asplund. OPG har en god kunskap om vårt företag och kan därför alltid presentera bra kandidater. Samarbetat har alltid fungerat optimalt som underhålls med kontinuerliga kontakter.”

  Plåt Modul

  Stefan Ståhl

 • ”Det är kul! Jag får testa något nytt hela tiden, vara ute och träffa nya företag, lära känna nya människor och få nya fina vänner.”

  Sam Fahrat

  Svetsare

 • ”Jag tycker att man får en väldigt bra kontakt med er. Man hörs av och har tät kontakt. Stämmer av hur man trivs och ni är hela tiden mån av en. Det här jobbet betyder jättemycket för mig; alla kontakter man får och allt som jag lär mig är något jag kan sätta på cvt.”

  Felicia Hoff

  Speditör

 • “This is fun! I get to try something new all the time, meet new businesses, new people and make new nice friends.”

  Sam Fahrat

  Welder

 • “Working as a consultant works great for me. You always have extra support in everything you do and there is always someone you recognize when you start.”

  Hannah Andersson

  Receptionist

 • ” Det är väldigt kul och intressant att jobba på olika ställen där arbetsuppgifterna varierar. Man hittar alltid något jobb som passar en och jag har möjligheten att välja ett specifik jobb som jag vill syssla med på långsikt.  Jag har redan rekommenderat OPG för mina vänner och ska utan tvekan rekommendera OPG igen till alla som vill jobba med ett företag som verkligen bryr sig om sina anställda.”

  Christopher

  Lagerarbetare

 • “I enjoy working in different places and Epab always makes sure I have a job.”

  Mikaela Johansson

  Consultant

 • ” Att jobba på OPG är väldigt roligt och tryggt.  Jag vet med vad och när jag förväntas jobba, samt vad som förväntas av mig när jag har på mig min OPG-tröja. Jag har en väldigt bra kontakt med min chef och med mina kollegor från OPG, vilket gör att man lär känna varandra och blir som ett team. Man känner sig sällan ensam trots nya eller varierande uppdrag. Jag rekommenderar OPG, kanske allra främst till studerande.”

  Carolina Östling

  Lagerarbetare

 • “OPG is a fair employer and they always provide me with good assignments. I would definitely recommend them to my friends and acquaintances.”

  Anton Engström

  Welder

 • “I like it a lot; the atmosphere is great among my EPAB colleagues”.  EPAB is a good agency and it’s fun to be out with different companies. I always receive great treatment.”

  Jasin Kantur

  Warehouse Worker

 • “I think the relationship with you is very good. You keep in close contact. You check in to see how I’m doing and care about my well-being. This job means a great deal to me; all the contacts I get and everything I learn – I can put all that on my CV.”

  Oscar

  Consultant

 • “I think the relationship with you is very good. You keep in close contact. You check in to see how I’m doing and care about my well-being. This job means a great deal to me; all the contacts I get and everything I learn – I can put all that on my CV.”

  Felicia Hoff

  Forwarding Agent

 • “I think it’s worked great, all the companies that I’ve been to have received me very well. And OPG makes sure that you’re doing well in the workplace.”

  Christoffer Wrangle

  Warehouse Worker/Order Picker

 • “I like working for EPAB, it’s nice and positive. I also receive good information about the assignments.”

  Johanna

  Consultant

 • “Through OPG I got to work in great workplaces while receiving a good salary. OPG works for a good reputation, which means that they know where to place the right staff.”

  Vicken Barsomian

  Consultant

 • ”Vi har valt att samarbeta med OPG för att de visar ett stort engagemang i oss som kund och vill förstå hur vi ser ut och fungerar. För oss är det viktigt när det gäller våra samarbetspartners, eftersom det är förutsättningen för att hitta rätt lösningar för oss oavsett om det gäller tjänster, kapitalvaror eller material.”

  Emballator Växjöplast AB

  Adam Airosto, VD/Managing Director

 • ”OPG har såväl strategiskt som operativt hjälp oss på Bewi med kompetensförsörjningen. Samarbetet oss emellan har inneburit allt man kan önska sig: en hög servicenivå, god kvalitet, personlig kontakt samt en öppen dialog med en hel del skratt.”

   

  Bewi

  Sonny Rasmussen, Operation Manager

 • ”Effekterna av vårt samarbetsavtal med OPG överträffar redan alla förväntningar. Vi har en ömsesidig ambition att stödja och utveckla varandra i våra respektive affärer. OPG:s kreativitet, handlingskraft och seriösa inställning bidrar helt klart till en sådan ”win-win”.

  Human Solutions

  Björn Pettersson, Ägare

 • ”Som kandidat upplevde jag OnePartnerGroup som professionella, från första kontakten till uppföljningsmötet hos min nya arbetsgivare. Relevanta tester och intervjuer, goda kunskaper om uppdragsgivaren och ett trevligt bemötande gjorde att processen kändes trygg och säker från början till slut ”.

  Jens Magnusson

  Ekonomichef / Finance Manager

 • “As a candidate I experienced OnePartnerGroup as professional from the first contact to the follow-up meeting at my new employer. Relevant tests and interviews, good knowledge of the client, and a pleasant welcome made the process feel reliable and secure from beginning to end.”

  Jens Magnusson

  Finance Manager

 • ”Jag upplevde OnePartnerGroup som snabba och strukturerade i sin rekryteringsprocess. Arbetssättet att kombinera personlighetstester med djupintervjuer gav ett professionellt och förtroendegivande intryck. Vid mina intervjuer fick jag hela tiden återkoppling på min insats och nästa steg.”

  Andreas Folin

  IT- Chef Operations

 • “I really enjoy working at OPG. The staff is nice and they care about their employees.  Thanks to OPG I have entered the job market and acquired new contacts and experiences.”

  Andreas Folin

  IT Operations Manager

 • ”För oss är det viktigt att få in positiva medarbetare med rätt kompetens. OPG är duktiga på att tyda våra kravprofiler och hitta rätt medarbetare. De är ett bra stöd i våra processer när vi skall rekrytera chefer och specialister. Vi har sedan några år tillbaka ett gott samarbete tillsammans med OPG och kan verkligen rekommendera dom.”

  Trivselhus

  Jessica Martinsson, HR-ansvarig

 • ” Jag trivs jättebra på OPG. Det är en bra och seriös arbetsgivare som tar arbetssökande på allvar. Jag kan varmt rekommendera OPG.”

  Aleksandra Podgorska

  Lagerarbetare

 • “I really like it at OPG. They are a good and reputable employer that takes job hunting seriously. I can really recommend OPG.”

  Aleksandra Podgorska

  Warehouse Worker

 • ” Jag trivs väldigt bra med att jobba på OPG. Det är trevlig personal som bryr sig om sin personal. Tack vare OPG har jag kommit in på arbetsmarknaden och fått nya kontakter och erfarenheter.”

  Jennie Dahlqvist

  Marknadskoordinator

 •  “I really enjoy working at OPG. The staff is nice and they care about their employees.  Thanks to OPG I have entered the job market and acquired new contacts and experiences.”

  Jennie Dahlqvist

  Marketing Coordinator

 • ”Jag trivs väldigt bra med att arbeta på OPG och det är en bra stämning på arbetsplatsen. Det känns bra med en arbetsgivare som har en nära relation till sina anställda och sina kunder. OPG ger mig möjligheten att kunna växa i yrkeslivet.”

  Martin Axelsson

  Operatör

 •  “I really enjoy working at OPG and the atmosphere in the workplace is great. It’s nice to have an employer that keeps in close contact with their employees and clients. OPG gives me the opportunity to grow in my professional life.”

  Martin Axelsson

  Operator

 • ” Jag trivs jättebra med att arbeta som konsult på OPG. Min konsultchef är personlig, närvarande och tillgänglig när jag behöver. OPG är en stabil arbetsgivare som är anslutna till kollektivavtal vilket alltid är en säkerhet för mig som anställd. OPG har kompetent personal och spännande konsultuppdrag hos växande företag.”

  Rebecca Liv

  HR-resurs

 • “I really enjoy working as a consultant for OPG. My consultant manager is personal, present, and available when I need it. OPG is a stable employer, tied to collective agreements, which always is a security for me as an employee. OPG has competent staff and exciting assignments with growing businesses.”

  Rebecca Liv

  HR

Det senaste från nyhetsrummet

 • Vi välkomnar Annika Lundberg och Sofia Nyberg till OnePartnerGroup i Kalmar. Duon kommer senast från våra kollegor i branschen, där de framgångsrikt under många år arbetat med rekrytering och uthyrning av såväl chefer och specialister som yrkesarbetare. Nu kommer de tillsammans öppna vårt nya kontor i Kalmar där Annika blir senior rekryteringskonsult/partner och Sofia senior konsultchef/partner.

  Läs vidare...

  Vi hälsar nu Tony Andersson välkommen till OnePartnerGroup. Tony kommer att kombinera sin tjänst hos fotbollsföreningen Motala AIF FK, där han jobbar som huvudtränare för herrseniorlaget i div 2, med sin nya tjänst som kandidatansvarig på vårt kontor i Östergötland.

  Läs vidare...

 • Tillsammans med BK Häcken har OnePartnerGroup Väst nu skapat ett samarbetsavtal som gynnar förenings- och näringslivet i Göteborgsområdet.

  Läs vidare...

  Vi hälsar nu Matilda Björkegren välkommen till OnePartnerGroup. Matilda kommer senast från Axfood/Dagab Inköp och Logistik där hon var ansvarig för en av Axfoods största kunder - Linas Matkasse. Hon kommer att utgå från kontoret i Jönköping där hon kommer att arbeta som researcher med fokus på tjänstemannasidan.

  Läs vidare...

 • ​Vi hälsar nu Jannie Hagenius välkommen till OnePartnerGroup. Jannie kommer senast från Framtiden där hon arbetade som personalansvarig. Hon kommer att utgå från kontoret i Stockholm där hon kommer att arbeta som konsultchef.

  Läs vidare...

  Vi hälsar nu Jenny Skoglund välkommen till OnePartnerGroup. Jenny kommer senast från Växjö kommun där honvar verksamhetsutvecklare och ansvarig för Växjö kommuns rekryteringscenter, samt arbetade med chefsrekrytering och ledarskapsutveckling på ett övergripande plan. Hon kommer att utgå från kontoret i Växjö där hon kommer att arbeta som senior rekryteringskonsult.

  Läs vidare...

 • Vi hälsar nu Tania Benitez välkommen till OnePartnerGroup. Tania kommer senast från Uniflex Bemanning där hon jobbade som regionsäljare. Hon kommer att utgå från kontoret i Göteborg där hon kommer att arbeta som konsultchef.

  Läs vidare...

  Vi hälsar nu Stefan Forsberg välkommen till OnePartnerGroup. Stefan kommer senast från ML Resurs där han jobbade som konsultchef. Han kommer att utgå ifrån Östergötlands kontor där han kommer att arbeta som konsultchef/säljare.

  Läs vidare...

Senaste från Facebook

Här finns våra kontor

Tomtebogatan 2, 703 43 Örebro, Sverige

Östra Kyrkogatan 4, Åseda, Sverige

Storgatan 30, 352 31 Växjö, Sverige

Sevedegatan 26, Vimmerby, Sverige

Lasarettsgatan 10, Vetlanda, Sverige

Ödestuguvägen 42, Vaggeryd, Sverige

Sankt Eriksgatan 117, Stockholm, Sverige

Gesällgatan 1F, Skövde, Sverige

Nygatan 3, Nässjö, Sverige

Slottsgatan 116, Norrköping, Sverige

Luxorvägen 1 motala

Kungsvägen 37, 595 51 Mjölby, Sverige

Första Långgatan 22, 413 28 Göteborg, Sverige

Blockvägen 7, Ljungby, Sverige

Teknikringen 1 f, 583 30 Linköping, Sverige

Fabriksgatan 4, Lidköping, Sverige

Järnvägsgatan Lenhovda, Sverige

Minervavägen 4, Karlskrona, Sverige

Södra Långgatan 2, Kalmar, Sverige

Mogölsvägen 4, 555 94 Jönköping, Sverige

Mogölsvägen 4, 555 94 Jönköping, Sverige

Linjegatan 3 d, Halmstad, Sverige

Första Långgatan 22, 413 28 Göteborg, Sverige

Sjörydsvägen 10-12, Gnosjö, Sverige

Baldersvägen 41, Gislaved, Sverige

Storgatan 1, 521 42 Falköping, Sverige

Västerhavsvägen 2, Falkenberg, Sverige

Mogölsvägen, 555 94 Jönköping, Sverige

Göteborgsvägen 99, Borås, Sverige

Stigbergsvägen 12, Aneby, Sverige

Certifikat